επικοινωνία-τηλέφωνο-telnet
2310 923088
δωρεάν μεταφορικά telnet ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η TelNet.gr προστατεύει τις συναλλαγές, και τα προσωπικά σας δεδομένα.


Πως προστατεύονται τα δεδομένα κατά την διάρκεια μιας συναλλαγής

    H Telnet.gr  χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Socket Layer) με κρυπτογράφηση 256 bit, επαλήθευση και πιστοποίηση από CloudFlare,inc. San Francisco California για την διασφάλιση των εμπορικών online συναλλαγών. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Η κρυπτογράφηση μέσω του πρωτοκόλλου SSL καθιστά όλες τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ του πελάτη και της Telnet ασφαλείς. Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται από ένα πελάτη σε ένα εξυπηρετητή, κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής. Επίσης οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω του πρωτοκόλλου SSL, υπόκεινται σε έλεγχο από ειδικό λογισμικό έτσι ώστε να εξακριβώνεται αν έχουν αλλοιωθεί κατά την μεταφορά.

Πως διακινούνται τα δεδομένα κατά την διάρκεια μιας συναλλαγής

   Η χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας, στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αυτήν για τα προϊόντα που αγοράσετε στο site μας, γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος Pay Center της Τράπεζας Πειραιώς με υπηρεσία πιστοποίησης κατόχου κάρτας 3D secure και Redirection η μέσω PayPal.
Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας πληκτρολογούνται από εσάς σε σελίδα που φιλοξενείται στον web server της Τράπεζας Πειραιώς και αποστέλλονται στον κεντρικό server της τράπεζας με σύνδεση που προστατεύεται από το πρωτόκολλο SSL. Στην συνέχεια ο server της Τράπεζας Πειραιώς εγκρίνει ή απορρίπτει την συναλλαγή και το αποτέλεσμα εμφανίζεται πίσω στις σελίδες της telnet.gr.
Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, και δεν αποστέλλονται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας στον server οπου φιλοξενείτε η telnet.gr.
H Telnet.gr  δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης τράπεζας.
Η χρήση του διαδικτυακού τόπου μας από μέρους σας και η υποβολή προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 
Ανατολικής Θράκης 30 - 32
Τ.Κ.: 544 53, Θεσσαλονίκη
Τ: +30 2310 923088
F: +30 2310 923083
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ/ ΤΕΤΑΡΤΗ /ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:00 - 15:00 ΤΡΙΤΗ/ ΠΕΜΠΤΗ /ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:00 - 15:00 και 17:30 - 21:00

NEWSLETTER

Το telnet.gr χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσεις, θεωρούμε πως μας δίνεις τη συγκατάθεσή σου για να λαμβάνεις όλα τα cookies του telnet.gr. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
x