επικοινωνία-τηλέφωνο-telnet
2310 923088
δωρεάν μεταφορικά telnet ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€

Σας καλωσορίζουμε στο διαδικτυακό τόπο της TelNet

Λίγα λόγια..

Η  ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  με διακριτικό τίτλο TelNet και με πορεία που ξεκινάει κάπου στα τέλη του 1998, δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας με τη συγκεκριμένη μορφή από τα μέσα του 2006.
Απο τότε μέχρι σήμερα πλήθος εγκαταστάσεων σε μικρές, μεσαίες, και μεγάλες επιχειρήσεις την έχουν καταξιώσει στην Ελληνική αγορά.

Από δικηγορικά γραφεία μέχρι μεγάλα ξενοδοχιακά συγκροτήματα και βιομηχανίες, η TelNet εγκαθιστά και υποστηρίζει δίκτυα, τηλεφωνικά κέντρα  και συστήματα ασφαλείας   σε κάθε στάδιο υποδομής και μεγέθους.

Η δυνατότητα διάθεσης  στην ευρύτερη αγορά αξιόπιστων και προσιτών προϊόντων τεχνολογίας ''καθημερινής χρήσης'' και όχι μόνο, μας ώθησε στη δημιουργία τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop).

Με την ανανεωμένη φυσική παρουσία της εταιρείας σε νέες εγκαταστάσεις στην έδρα της στη Θεσσαλονίκη, λειτουργεί πλέον και κατάστημα λιανικής με ανάλογο διαθέσιμο υλικό.
Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε γρήγορα κι απλά για τις νέες αφίξεις των αγαπημένων σας συσκευών και αξεσουάρ, καθώς και για τις αποκλειστικές προσφορές μέσα απο ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση καινοτόμων  τεχνολογιών  που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, και θα εξασφαλίσουν για εσάς την καλύτερη σχέση τιμής - ποιότητας στις αγορές σας.

Καταβάλοντας κάθε προσπάθεια για λύσεις προσιτές,  γνωρίζουμε παράλληλα πως ..
''Ο ενθουσιασμός λόγω χαμηλής τιμής, διαρκεί πολύ λιγότερο απ' την απογοήτευση λόγω χαμηλής ποιότητας ''ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ:
ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ  Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ  ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ  -  ΕΜΠΟΡΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΘΡΑΚΗΣ  30 - 32 / 544 53 / ΚΑΤΩ  ΤΟΥΜΠΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Α.Φ.Μ.: 061587281 - ΔΟΥ: Δ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αριθμός ΓΕΜΗ:  037843005000
Αρ.Αδείας Λειτουργίας Υπ. Δημοσίας Τάξης 3015/39/60/2571-δ’

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*   Παρ' όλους τους ελέγχους που πραγματοποιούμε καθημερινά για σωστή πληροφόρηση, και ενημέρωση του ιστοτόπου,  ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν παραλήψεις - λάθη,  που ίσως βρείτε.

**  Πνευματική Ιδιοκτησία
Κάθε υλικό, εμπορικό σήμα ή λοιπό περιεχόμενο του παρόντος ιστοτόπου αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της αντίστοιχης εταιρείας και χρησιμοποιείται με μόνο σκοπό την πληροφόρησή σας.

 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος / TelNet / 2024
Ανατολικής Θράκης 30 - 32
Τ.Κ.: 544 53, Θεσσαλονίκη
Τ: +30 2310 923088
F: +30 2310 923083
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ/ ΤΕΤΑΡΤΗ /ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:00 - 15:00 ΤΡΙΤΗ/ ΠΕΜΠΤΗ /ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:00 - 15:00 και 17:30 - 21:00

NEWSLETTER

Το telnet.gr χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσεις, θεωρούμε πως μας δίνεις τη συγκατάθεσή σου για να λαμβάνεις όλα τα cookies του telnet.gr. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
x