επικοινωνία-τηλέφωνο-telnet
2310 923088
δωρεάν μεταφορικά telnet ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

Αλλαγές θα γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία χωρίς παραβιάσεις αυτής, και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Το δέμα θα πρέπει να συσκευαστεί για να μην δημιουργηθούν φθορές κατά την μεταφορά στο προϊόν ή την συσκευασία.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ολοκληρώνεται η διαδικασία, και το προΐόν δεν θα παραλαμβάνεται.

Το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής της παραγγελίας, αλλά και της νέας αποστολής, επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση αλλαγής θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα αλλαγής / επιστροφών . Στην συνέχεια θα ελεγθεί το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την εξέλιξή του. Παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια - αποστολή πρίν την αποδοχή και την επικοινωνία του αρμόδιου τμήματος. Σε περίπτωση που αποσταλούν προιόντα χωρίς την παραπάνω διαδικασία δεν θα γινονται αποδεκτά και θα επιστρέφονται με χρέωση αποστολέα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα 2310 92 30 88 - 2310 92 30 87  Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00.
Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται αποκλειστικά στην έδρα της Telnet.gr (Ανατολικής Θράκης 30-32, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 544 53).

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση
Από τη στιγμή της παραλαβής και μετά, τέτοιου είδους λόγοι επιστροφής ΔΕΝ θα αναγνωρίζονται.
Σε περίπτωση που παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε μπορείτε να το επιστρέψετε σε διάστημα 10 ημερολογιακών ημερών αφού επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας και επιβεβαιωθεί το λάθος από το τμήμα πωλήσεων. Στην περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και η επιστροφή γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν συννενόησης με την Telnet

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  1. Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στα 2310 92 30 88 - 2310 92 30 87  (09:00 - 14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή)
  2. Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην διαδικασία αυτή θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ολοκληρώνεται η διαδικασία, και το προΐόν δεν θα παραλαμβάνεται.

Το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής της παραγγελίας, αλλά και της πιθανής νέας αποστολής, επιβαρύνει τον πελάτη.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας σε 7-12 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 24 εργάσιμων ημερών σε έκτακτες περιπτώσεις.
* Το χρηματικό ποσό της επιστροφής περιλαμβάνει μόνο την αξία των προιόντων και όχι τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής τα οποία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με την telnet.gr, παρακαλούμε για την άμεση διευθέτηση του όπως επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 2310 92 30 88.

 
Ανατολικής Θράκης 30 - 32
Τ.Κ.: 544 53, Θεσσαλονίκη
Τ: +30 2310 923088
F: +30 2310 923083
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ/ ΤΕΤΑΡΤΗ /ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:00 - 15:00 ΤΡΙΤΗ/ ΠΕΜΠΤΗ /ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:00 - 15:00 και 17:30 - 21:00

NEWSLETTER

Το telnet.gr χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Αν συνεχίσεις, θεωρούμε πως μας δίνεις τη συγκατάθεσή σου για να λαμβάνεις όλα τα cookies του telnet.gr. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
x